top of page

EN RELATION ATT KOMMA HEM TILL
1400kr / session.

NÄR SKA VI SÖKA HJÄLP?

Alla relationer kan i någon form bli bättre. Jag erbjuder riktig förändring i er relation. Konflikter, irritation, svårt att samarbeta, dålig kommunikation och "tappad gnista" är vanliga anledningar till att par söker terapi. Jag hjälper er att få så bra förutsättningar som möjligt för att må bra i relationen, oavsett var ni befinner er. Att jobba på sin relation är som att lämna in sin bil på service; det bör göras för att hålla den i fortsatt bra skick, och det finns ingen anledning att vänta tills den har gått sönder.

HUR GÅR DET TILL?

Jag jobbar utifrån den forskningsbeprövade metoden IBCT (integrative behavioral couples therapy). Det innebär att vi gemensamt identifierar vilka olika beteendemönster som orsakar och vidmakthåller era problem. Genom en kombination av acceptans och beteendeförändring skapar vi de förusättningar som krävs för att införa nya positiva sammanförande mönster.

Behandlingen syftar inte till att hitta en syndabock. Jag är ingen skiljedomare och jag tar ingens sida. Mitt arbete och mål är att förändra; inte värdera.

MEN TÄNK OM VI INTE KAN BLI HJÄLPTA?

Ibland finns förutsättningarna inte för att en kärleksrelation skall kunna fortsätta. Kanske är detta något som ni redan har kommit fram till eller som vi tillsammans senare får reda på. Jag hjälper er att få ett så bra avslut som möjligt för att kunna ha fortsatt samarbete kring saker som är viktiga, ex. avseende djur och barn.

bottom of page